Tolong kami, bantu kami... :)

Monday, December 2, 2013

EPHYRA - KESAN EPHYRA

Assalamualaikum..

Selamat pagi Isnin semua kesayangan blog kisahtiny.. Macam lama je tak menyinggah.. Macam lama banyak je entry duk dalam draft je. Bukan melupakan, tapi kesibukan + tengah amik mood.. hahha..

December menjengah kita semua.. Lagi 1 hari Safar 1435H menjengah kita juga.. Bersyukur sangat masa di beri kesempatan dibumi ALLAH S.W.T ni..

Ok, berbalik pada tajuk, meh nak cerita sikit pasal EPHYRA ni.. MEMANG SANGAT BERKESAN OKEYH!!. Macam tini sendiri, alhamdulillah.. Dah habis kotak ketiga. Lagi seronok nak bercerita pasal ni..  
  
Mula guna EPHYRA ni awal October. Dan berterusan sehingga kini.. Jarang sangat bila guna sesuatu produk boleh kekal lama macam saya guna EPHYRA ni.  Dari form 5 sampai la masuk kolej, jerawat tersangat la seronok membiak di muka ni.. Dia membiak, lepas tu hilang, dia tinggalkan sang parut. pheww.. Dan dia gantikan dengan pembiakan lain pula. Sampai la dah berrumah tangga sekarang ni... Stress mak jemah okeyh!  Jenuh dah duk guna produk itu ini.. Bila jumpa EPHYRA, terus jatuh cinta okeyh! 

EPHYRA terbaikkk... Tengok kotak pun hati dah terpikat2 nak cuba.. 
Mana taknya, warna kegemaran uols!

EPHYRA - Sebelum sarapan juga sebelum tidur. 
Rasa sangat SEDAP! Dah macam air oren twister uols! Sebab tu la masih kekal gunakan EPHYRA..
Selain rasa yang sedap, kesan dia terhadap diri, SANGAT BERKESAN! 


Kesan yang ketara sangat kat diri tini, bila pelawasan, dan kulit jadi licin. Tak tipu okeyh! Sejak minum EPHYRA ni, malam2 confirm akan bangun ke toilet buang air kecik. Sangat best. Cz sebelum ni, memang tidur tak sedarkan diri. Hahah.. Dan untuk kulit, boleh nampak bila cuci muka, kalau dulu, boleh rasa dengan tangan biji2 jerawat halus kat muka. Sekarang, jerawat makin hilang, dan alhamdulillah.. Suami puji kulit dah makin ok.. Itu yang paling penting.  Bukan setakat diri je yang boleh nampak perubahan, orang2 sekeliling pun nampak. Bertambah seronok lagi! Tambah lagi kulit makin glowing. Tak perlu nak tepek2 bedak over sangat. Dan tak perlu pakai blusher. Seyes.. Tak tipu ok.. Pink2 gitu kat pp.. hihi... Simple as me!
 


Pertama sekali, jangan nak cakap edit 360 ke apa ok.. Haha. Kalau dulu boleh la nak ber360. Tapi sekarang tidak lagi.. Syukur..
Pic kiri: Diri yang dulu.. Nampak tak parut2 tu sangat jelas! Sedih sangat. 
Pic kanan: Senyum lebar je kan. Tu tandanya happy.. Dan blusher pinky2 bukan yang tepek tau.. Just minum EPHYRA je. Bila parut2 mula pudar dan kulit jadi licin... 
Perasaan? Tersangat seronok bila menggunakan produk EPHYRA, kita dapat kesan yang dikendaki.. 
Syukur.. Alhamdulillah.. Cantik luar, cantik dalam, EPHYRA banyak khasiatnya.


So untuk yang masih mencari produk yang sangat berkesan untuk diri,boleh la mencuba EPHYRA ni.. Inshaaallah.. Penggunaan yang berterusan akan mendatangkan hasil yang bagus untuk diri kita.. HARGA YANG MAMPU MILIK, dengan KESAN YANG BERKESAN, DIJAMIN  SELAMAT
OLEH KKM dan  DIYAKINI HALAL OLEH JAKIM. Apa kata, pakat cuba EPHYRA ni.. Mana tau salah satu usaha untuk selesaikan masalah kesihatan diri kita juga kecantikan diri..

Sekarang tengah ada PROMOSI EPHYRA tau korang! Boleh la grab ni. Confirm lagi jimat, dan boleh ajak kawan2 kita turut order EPHYRA sekali! So boleh sama2 turut selesaikan masalah yang dihadapi.

- 1 kotak (30's) : rm197

- 2 kotak (30's) : rm350

- 3 kotak (30's) : rm500

- If trial pack (10's) : rm68

**free shaker dan bag!!
**free perfume utk pembelian 3 kotak ke atas!!

HAPPY SHOPPING EPHYRA!  :)
BERBALOI-BALOI!!




Sebarang pertanyaan blh whatsapp/call/msg dengan PENGEDAR EPHYRA sendiri. 

Azira - 0192250801/0196477711
Instagram - shopletshop
Facebook - Oceanlife2u
Website - oceanlife2u.com



1 comment:

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete