Tolong kami, bantu kami... :)

Tuesday, May 3, 2011

THOR 3D = BEST

Assalamualaikum...

Akibat tersangat ramai la kan tengok FAST AND FURIOUS 5, tengok je la cerita THOR. Macam best gak! Best juga dengan 3D dia. Buat kita rasa ada kat dalam cerita tu... Saya nak tengok saya punya hero laaaa... Dwayne Johnson serta Vin Diesel! Sabar je la.. Nampakk gaya kena postpone nak date dengan kedua hero saya itu! Cerita baru keluar, macam biasa la, box office lak tu, memang sudah tentu ramai la kan.



Cerita ni pun boleh tahan gak.. Macam mana kita sebenarnya jangan la terlalu berlagak. Nanti lagak kita tu makan diri kita sendiri.. Manusia berubah, dan kasih sayang keluarga ada dalam cerita ni... Kelakar pun ada gak! Bak kata, tidak membosankan anda dan anda!! 


NOTA JARI: Jangan lupa jadikan THOR pilihan kedua kalian kalau FAST AND FURIOUS 5 fulled! :) Saya tak dapat komisyen ke apa, saja nak kongsi.. Habiskan masa tunggu jam 6... Kantoi sudah...



9 comments:

  1. best ke ??
    mesti banyak adventure !

    ReplyDelete
  2. nice blog, hit me back kayh. :D

    ReplyDelete
  3. to nelly: best.. aah.. kelakar pn ada... jum2 tengok.. hihihi


    to amira: yeahhh.. dah follow u... :) thank you...

    ReplyDelete
  4. princess tutu: yeahhhh.. best klo cite 2 x bosan kan? hihihi

    ReplyDelete
  5. adik nina tengok THOR 3D tapi xajak nina . gila sedih . huhe tp mlm ni pergi tgk FAST AND FURIOUS 5 . ;)

    ReplyDelete
  6. cik nyna: ayaakkk.. cian kat nina.. urgh! nak tgk fast n furious ye? sangat jeles.. sabooo je laaaa... hihihi...

    ReplyDelete
  7. nak tengok gak tp xde makwe nak teman. xjadi lah. hahahah

    ReplyDelete
  8. r-5: hahahaah... kena ada mkwe tmn ke.. hihihihi

    ReplyDelete