Tolong kami, bantu kami... :)

Tuesday, May 3, 2011

Harga tiket WET WORLD SHAH ALAM berubah dari masa ke masa...

Assalamualaikum..


Sabtu, cuti cuti Selangor. Tak dapat nak balik Kelantan. Bukan ada sesiapa kat kampung. Semua menuju ke Selangor. hikhik. Shah Alam, dan Puchong, Selangor la kan? Nak cerita pasal Wet world. Harga tiket asyik berubah je.. dulu, 2010, RM 10 untuk above 135cm, RM 8 below 135cm, and free tuk kanak-kanak.

Sabtu, 30 APRIL 2011, kami sekeluarga menuju ke WET WORLD SHAH ALAM, eh-eh, harga dia dah lain la... Mungkin ada sebab tertentu pihak yang berkenaan naikkan harga tiket.. ngeee.. Kita ikut je la ye.. Siapa yang tak nak masuk akibat harga naik sebanyak RM 2, tiada paksaan.. ngehngeh..

Haa... Untuk tontonan kalian semua, saya paparkan harga tiket Wet World di Shah Alam ini.. Ini untuk info tau.. Kot ada yang plan nak bercuti bersama keluarga. Datang sini, mandi sampai lebam.. Jimat untuk beriadah bersama keluarga.. :) Anak-anak kecil mesti la lagi suka kan kalau datang tempat macam ni... 


Kalau jauh nak ke Sunway Lagoon, pilih je sini.. Kadang-kadang nak pergi semua tempat kan, boleh la kalian pergi sini.. Pas tu, kat dalam lak, kalau tak ada pelampung, macam boring je nak main air. Pastikan anda sewa pelampung tau kat dalam tu. Boleh main monsoon apa ntah.. Lupa sudah. Untuk keterangan lanjut, jum pergi.. ngeeee...


NOTA JARI: Masih mood cuti. Adoiii.. Macam banyak je story pasal cuti minggu ni.. Maklum la kan, 1.May hari buruh.. Jalan-jalan la jawabnya! :)

1 comment: